Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

44-årige Thorsell inhoppare i Ånge IF: "Svårt när vi ligger under"

Två straffmål i baken i första halvlek.
Joseph Whittington utburen på bår i andra.
Och noll poäng.
Ånge IF sliter ont just nu – trots rutinerade Mattias Thorsell.

Fyra förluster blev fem efter derbyt hemma mot IFK Timrå och tränaren Suat Sari konstaterar det mesta går emot hans Ånge IF.

– Jag tycker att vi spelar bra, men vi är tyvärr inte alls tillräckligt aggressiva i boxen. Där har vi inget anfallsspel, vi skapar ingenting, säger Sari.

Som om inte det är nog kom 0–1 från ingenstans på en omdiskuterad straff.

Se reprisen: Live-TV: Vi sände matchen mellan Ånge IF och IFK Timrå

– Domaren säger att han (Jordan Binns) tar bollen först och sedan spelare och ändå dömer han straff. Jag fattar det inte, men den andra var inte mycket att säga om.

Suat Sari var besviken över utgången och dessutom fick han se Joseph Whittington bli utburen på bår med dryga kvarten kvar att spela.

– Jag har inte hunnit prata med honom, så vi får vänta och se hur illa det är. Men det såg ut som han fastnade och vred till knät.

Whittington som fick ersättas med Mattias Thorsell, 44 år ung. Ex-allsvenske Thorsell.

– Jag var med och snackade med grabbarna före matchen, sedan hände det här med Joe och det såg inte så bra ut. Men det är svårt att komma in när vi ligger under med 2–0, säger den förre GIF-spelaren.

Tränaren Suat Sari blickar framåt och han är övertyg om att poängen kommer att komma.

– Jag är aldrig orolig. Nu går det emot oss, men det kommer att lossna.