Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

50 Cent måste förklara skrytbilder

Annons

En domare har beordrat 50 Cent att infinna sig i domstol. Domaren vill ha svar på varför rapparen har postat flera bilder på sig själv på Instagram där han formligen badar i pengar, uppger The Wall Street Journal.

Hans drygt nio miljoner följare har bland annat fått se en bild där han skrivit ordet "broke" ("pank") med travar av dollarsedlar.

Förra året ansökte 50 Cent, eller Curtis Jackson som han egentligen heter, om personlig konkurs. Detta skedde bara dagar efter att han dömts att betala motsvarande 42 miljoner kronor till en kvinna för att ha publicerat en sexfilm med henne. I ansökan uppgavs att 50 Cent hade skulder på mellan 80 och 400 miljoner kronor.

Enligt domaren ger bilderna på Instagram intryck av att 50 Cents ekonomiska situation möjligen inte är fullt så besvärlig som han själv har påstått.