Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Adam Johansson tremålskytt i Alnös seger mot Medskogsbron

Adam Johansson stod för ett hattrick när Alnö besegrade Medskogsbron på hemmaplan med 5–2 (2–1) i division 4 Medelpad i fotboll. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Philip Pallin och Jacob Larsson, målen för Medskogsbron gjordes av Tommy Stenqvist och Ramin Sajadi.

– Den första halvleken är jämn, men vi är inte nöjd med vår insats. Det positiva är att vi tog med oss en 2-1 ledning. Vi fortsätter och är betydligt bättre i den andra halvleken, vi spelar på varandra, varierar med kantspel och instick. Plus i kanten till Anton Fellbrink, tyckte Alnös tränare Tomas Berglund, efter matchen.

Medskogsbrons lagledare Joakim Hedlund kommenterade matchen:

– En riktigt jobbig förlust då Alnö gör mål precis innan paus samtidigt som vi inte fick utdelning på de chanser vi skapade i första halvlek. Tycker att vi äger mittfältet i första halvlek. I andra känns det som att Alnö får mer och mer vind i seglen samtidigt som vi tvingas till byten på tröttkörda spelare när vi inte jobbar som ett lag från minut ett i andra halvlek. Förlusten är sur men samtidigt ska inget tas ifrån Alnö som uppträdde konsekvent under hela matchen och hade en riktig spetsavslutare.

Det här innebär att Alnö nu har fyra segrar i följd.

Alnö har nu 13 poäng efter fem spelade matcher, medan Medskogsbron har ett poäng efter fyra matcher.

Nästa motstånd för Alnö är Söråker. Lagen möts tisdag 11 juni 19.00 på Söråkers IP. Medskogsbron tar sig an Selånger hemma fredag 7 juni 19.00.