Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Adam Reideborn om comebacken i Timrå IK: "Jag trivs i Timråtröjan"

Timrå IK får förstärkning av SHL-målvakten Adam Reideborn när laget möter Björklöven på hemmais.
Och det är ett kärt återseende för målvakten som även i fjol spelade ett par matcher för Timrå.

– Jag trivs i Timråtröjan, säger Adam Reideborn.

Och det är inte så förvånande. Sist han drog på sig tröjan fick han vara med och vinna flera matcher i laget.

– Jag hade en rolig sväng förra året och vi fick vinna en del. Det var väldigt bra för självförtroendet, säger han.

Målvakten, som till vardags spelar i Modo, har haft en tuff säsong där väldigt lite har gått som han vill och det har påverkat honom. Från att ha varit ett förstaval i Modo har han allt mer suttit på bänken och i stället har lagkompisen Jonatan Bjurö fått spela allt fler matcher.

– Jonatan har spelat väldigt bra och förtjänar att stå, nu är det upp till mig att försöka kriga mig tillbaka och försöka visa att jag vill stå matcher, säger Adam Reideborn.

En chans att visa vad han går för kommer redan i morgon, när han vaktar Timrå IK:s kasse i första matchen 2016. En match Timrå går in i med tre raka förluster och med tre viktiga poäng som står på spel.

– Självförtroendet är inte det bästa just nu, men jag känner mig i bra form och det ska bli roligt med match så att jag kan få visa vad jag går för, säger han.

Modo har uppehåll just nu och spelar nästa match mot Frölunda på onsdag den sjätte januari.