Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Adrian Modiggård gör intim spelning på Q.bar

I fjol kom debutalbumet, men Adrian Modiggård har varit med i musiksvängen länge – och startade sin bana med att spela tamburin i Eldkvarn. På lördag spelar han på Q.bar i Sundsvall.

Han har musiken i blodet genom sin pappa Werner Modiggård som bland spelar trummor i Eldkvarn. Och det var även där han som 9-åring debuterade på att spela tamburin. Sedan dess har han varit musikalisk sidekick till Plura i flera av hans matlagningsprogram, deltagit i TV4:s talangtävling The Voice 2012 och fått det prestigefyllda Ted Gärdestadstipendiet. Men nu ligger hans fokus på den egna musiken.

Adrian började att skriva på svenska och 2014 släppte den kritikerrosade debutsingeln ”Om inte du vill ha mig”.  Uppföljaren ”Fakking jävla underbar” gästades av Titiyo och blev en dörröppnare för Adrian. Och i fjol kom debutalbumet "En tid, i en stad, i ett land..." som gästades av Miriam Bryant.

På lördag kommer han till den intima scenen på Quality hotell i Sundsvall. Adrian räknas kliva på klockan 21.30. Med sig har han den färska singeln "Kameleont" som släpptes tidigare i höst via Universal Music.

För Plus-kunder: Sofia är sopranen bakom dj-decket

För Plus-kunder: Inga ålderskrämpor hos 50-årsjubilerande Good Morning Blues: "De har spelglädjen och gnistan på topp"