Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Agility-SM i Sundsvall - köp tävlingarna som pay-per-view här

Fredagen den 29 juni startar Agility-SM från Selånger IP i Sundsvall. Vi sänder live under alla tävlingsdagar 29 juni-1 juli.

Annons

Sändningarna går att köpa dag för dag, för 99 kronor. Eller ett 3-dagars VIP-paket, för 198 kronor, då får du tillgång sändningarna alla tre dagar. Bara att klicka på spelaren på den sändning du vill se, så kommer du till betalningen. Vi kommer visa live från båda banorna. Dock så kommer vi bara kunna erbjuda kommentering från individuell bana. Lagbanan går ut med miljöljud och bild.

På söndag sker alla finaler på en och samma bana.

Livesändningarna kommer även gå att se som repris i efterhand. Fredagens repriser ligger längst ner i artikeln. Pga av ett strömavbrott på arenan delades fredagens repris för individuell bana upp i två delar och Large-klassen saknas ur fredagens sändning.

Vi ber om ursäkt för problemen det orsakar.

Söndagens finaler ser du i spelaren här nedan:

Repris del 1 (kl 09:30 - 10:35) från fredagens sändning från individuell bana ser du i spelaren här nedan:

Repris del 2 från (ca kl 10.37-18.44) fredagens sändning från individuell bana ser du i spelaren här nedan. pga tekniska problem hos vår streamingleverantör saknas tyvärr sista klassen på reprisen. Vi ber om ursäkt för detta.

Repris på fredagens sändning från lagbana ser du här nedan:

Repris från lördagens sändning från individuell bana ser du i spelaren här nedan:

Repris på lördagens sändning från lagbana ser du i spelaren här nedan: