Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Agnes Söderberg matchhjälte för IFK Timrå hemma mot Selånger 2

Matchens enda mål kom i andra halvleken genom Agnes Söderberg när IFK Timrå vann i division 2 mellersta Norrland i fotboll med 1–0 (0–0) mot Selånger 2 på hemmaplan.

– Vi gjorde en bra match och jobbade bra tillsammans över hela banan. Flera gånger fick vi till ett bra passningsspel även om vi skulle önska mer tålamod ibland. Målet kom till efter en hörna där Linnea kommer ner mot kortlinjen och slår en passning in framför mål som Agnes stöter in bollen i mål. Matchen i sig blev onödigt spännande då vi hade minst tre klara målchanser i första halvlek. Även i andra halvlek hade vi klara målchanser så vi är nöjda med tre poäng, fast vi hade gärna önskat att det blev lite fler mål, kommenterade IFK Timrås tränare Patrick Davis efter matchen.

Selånger 2:s tränare Stefan Wickström tyckte till om matchen:

– En jämn match med få målchanser där oavgjort hade speglat matchen. Lana Saleh och Signe Csstenäs var framträdande.

För IFK Timrå gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Selånger 2 är på nionde plats.

Nästa motstånd för IFK Timrå är Krokom/Dvärsätt. Lagen möts lördag 1 juni 14.00 på Hissmovallen. Selånger 2 tar sig an Kovland borta måndag 3 juni 19.00.