Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ahmad Khreis det stora utropstecknet när Svartvik slog Sund

Svartvik besegrade Sund hemma i division 3 mellersta Norrland i fotboll med 5–3 (3–1). Men snackisen var Ahmad Khreis - som gjorde ett hattrick för Svartvik. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Oscar Lidström och Jonathan Manousian, målen för Sund gjordes av Christoffer Nerkman 2 och Zakaria Bel Mekki.

Sunds lagledare Claes Nyman kommenterade matchen:

– Vi tog ledningen redan efter tre minuter när Christoffer Nerkman öppnade målskyttet, men sedan tog Svartviks Ahmad Khreis över och noterades för ett hattrick i första halvlek, Khreis som tidigare spelat med oss. Vi kom igen och reducerade på straff efter 54 minuter och i situationen som ledde till straffen fck Svartvik en spelare utvisad. Det hindrade dock inte Svartvik som gjorde 4–2 och 5–2 innan vi tröstmålande fram till 5–3 på stopptid. Svartvik gjorde en helgjuten insats och vann rättvist. Extra plus till Ahmed Khreis i ett jämnt Svartvik och hos oss till Christoffer Brännström, Per Nyman och Zakaria Bel Mekki.

Därmed har Svartvik vunnit fem matcher i rad på hemmaplan.

Det här betyder att Svartvik ligger på tredje plats i tabellen, och Sund är på sjätte plats.

Lördag 15 juni 16.00 spelar Svartvik borta mot Härnösand. Sund möter Stöde hemma på Malands IP fredag 14 juni 19.00.