Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Äldre man från Härnösand anmäldes försvunnen – har nu återfunnits

En man i 90-årsåldern bosatt i Härnösand anmäldes under söndagen försvunnen. Mannen skulle enligt uppgifter åka till Ragunda med sin bil. Vid 19-tiden meddelar polisen på sin hemsida att mannen återfunnits och att anhöriga är meddelade.

Mannen ska ha lämnat sin bostad i Härnösand vid 10.30 på söndagen och då uppgett att han skulle köra till Krångede i Ragunda kommun.

– Vid den senaste tiden som någon hade kontakt med mannen ska han ha uppträtt förvirrat. Eftersom det har gått en tid sedan förmiddagen och att det är kallt ute är vi måna om att komma i kontakt med honom så fort som möjligt, säger Markus Isacson, kommunikatör vid polisen.

Polisen inledde en sökinsats efter mannen och vädjade till allmänheten om tips.

– Dels genomför vi insatser härifrån, ringer runt till sjukhus, bussar och taxi med mera för att se om vi kan få någon ledtråd därifrån. En helikopter söker av en möjlig färdväg och patruller söker också, säger Markus Isacson.

Vid 19-tiden meddelar polisen på sin hemsida att mannen återfunnits och att anhöriga är meddelade.