Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Alexander Steen tillbaka på isen med besked efter skadan han fick

Alexander Steen är tillbaka efter skadan och det med besked efter drygt fyra veckor på skadelistan. Två assist blev det i nattens segermatch mot Colorado.

Annons

Det var det 21 februari som Steen blev tacklad i ryggen efter bara några minuter i första perioden mot Arizona. Då hade han på två byten hunnit göra en assist och ett mål.

I nattens match mot Colorado kom båda assisten i spel fem mot fyra. Den första efter 01.48 då Steen skjuter ett stenhårt slagskott från blå som ser ut att gå rakt in i mål. Men det är David Backes som står framför målet som antecknas som målgörare. Troligen hann han dit med klubban och styra pucken något.

Första assisten betydde 1-0. Colorado kvitterar innan perioden är slut. Efter 09.30 i andra så är det dags för Steens klubba igen. Han skickar en genomskärare bakom egna förlängda blå upp till Shatternkirk som i sin tur levererar en passning till Brouwer som bara har sätta pucken i öppet mål.

Det var Steens 32 assist denna säsong. Och efter matchen utsågs han till en av tre stjärnor. Matchen slutade 3-1 till St Louis.