Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

All makt från folket – rösta bort de som vill förstöra våra vägar

Det är dags för oss boende i Sundsvall att säga ifrån. Våra valda politiker tänker förstöra våra vägar. Vi har kunnat följa kommunens verklighetsfrämmande tankar kring gamla E4.

Nej, rösta inte på de partier som inför nästa val verkar för att minska antalet körfält genom Sundsvall. Glöm inte att ni kan rösta på olika partier i riksdagsval och kommunval. Ni kan få landet styrt som ni tycker är ideologiskt, men ni måste utnyttja er makt att säga ifrån i kommunen.

Kan verkligen ett körfält på en väg vara värt så mycket att kommunalpolitikerna överger makten? Jag tror inte det, ett körfält kan inte betyda mer än inriktning av skola, omsorg, och äldrevård i kommunalpolitiken – därför uttala klart att ni inte tänker rösta på partier i kommunen som förespråkar färre körfält på gamla E4 i nästa val.

Sjumlaren

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel