Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Alla kan mätta kramhungern

Annons

“En påse full av kramar är något som alla behöver.” Påsen med den texten hänger i mitt badrum. Så sant som det är skrivet. Alla behöver vi kramar, ge och få. Jag har alltid varit kramig och det får jag verkligen användning i min roll som “skol-farmor” på Skönsmon. Från början i höstas var det bara de små eleverna som vågade kramas. Sedan kom flickorna från ettan och uppåt. Och häromdagen hände det som jag hoppats på – pojkkramarna.

Ett gäng lite äldre grabbar funderade kring Kickan, eller farmor, som man ibland kallar mig. “Är du så cool som du ser ut”. “Jajamen, jag är den tuffaste tanten på skolan! Men jag gillar att kramas” Sekunden efter hade jag fem kramhungrande grabbar i famnen.

Jag undrar om inte många, både små och stora, gillar kramar, att få kramar. Kramhunger. Men det är en hunger som alla kan göra något åt. Gör det!

■■ Läser du ofta nyheter i din mobiltelefon? Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Kickan Bergman

Vuxenkompis

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel