Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Foppa tar upp kampen med Foppatofflorna

Foppa ger sig tillbaka in i skobranschen. I en intervju med Expressen berättar den förre världsstjärnan hur han tillsammans med sin sambo Nicole ska få svenskarna att dra på sig brasilianska sandaler.

Annons

Att Peter Forsberg och skor är en vinnande kombination är sen gammalt. "Foppatofflorna" har burits troget kring fotlederna på svenskar i hela landet. Nu hoppas han kunna gör ny succé med de brasilianska sandalerna Ipanema och Rider – och kommer samtidigt att konkurrera med sitt gamla skomärke Crocs.

– Konkurrenterna kommer att få jobba för att hänga med. Och jag slipper kanske få så mycket skäll som under Crocstiden om hur fula skorna var, säger Foppa till Expressen.

Tillsammans med idrottsstjärnor som Gunde Svan, Jonas Björkman och Kevin Walker har Forsberg spelat in en lite udda reklamfilm för att marknadsföra sandalerna.

– Vi hade jätteroligt när vi spelade in reklamfilmen i en studio här i Stockholm. Jag fick med mig regissören Camilo Altera, som jag jobbat med när vi gjorde reklamfilmer för Svenska Spel, så jag är jättenöjd. Han är fantastisk.

Mer läsning

Annons