Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

TV: Se kvällens partiledardebatt här

Här ger vi dig chansen att följa Expressens stora partiledardebatt direkt på Dagbladet.se. Sändningen startar klockan 18.

Annons

Här är huvudpunkterna i kvällens sändning.

(17.30: Testsändning i TV-spelaren)

18.00 Uppsnack från studion Programledaren Anna Jernberg Carlson drar i gång uppsnacket från Expressens tv-studio.

19.00 Direktsändningen startar från Hotell Rival vid Mariatorget i Stockholm.

19.02 Partiledarna presenteras Samtliga riksdagspartiledare på plats i studion.19.05 Opinionsläget just nuSenaste Poll of polls med Expressens samlade data från olika mätinstitut (Demoskop, Ipsos, Novus, SCB och Sifo).

19.10 Debatt om jobben Expressens debatt tar upp fyra ämnen baserat på vad svenska folket tycker är viktigast. Först ut är jobben, som rankas som den allra viktigaste frågan av 33 procent av svenskarna. Undersökningen är gjord av SOM-institutet vid Göteborgs universitet.

19.30 Valsurr Expressens Malin Roos leder Valsurrs-panelen med den tunga politikertrion Mona Sahlin, Maria Wetterstrand och Ulf Adelsohn.

19.35 Debatt om skolan Krisen i den svenska skolan debatteras - den fråga som näst flest, 30 procent, av de tillfrågade rankar som viktigast.

19.50 Barnens frågor Fyra barn ställer varsin fråga till partiledarna.

19.55 Debatt om vård & omsorg Den svenska vården debatteras - den viktigaste valfrågan enligt 28 procent av de tillfrågade i SOM-institutets undersökning.

20.15 Barnens frågor Barnen får åter chansen att ställa politikerna mot väggen.

20.20 Debatt om integration och migration Integration och migration är också en fråga som engagerar svenska folket: 22 procent rankar den som allra viktigast.

20.40 Valsurr Mona Sahlin, Maria Wetterstrand och Ulf Adelsohn diskuterar.

20.45 Partiledarnas valtal Partiledarna får en minut var på sig att övertyga väljarna. Talarordningen har lottats fram och först ut är Annie Lööf.

21.00 Valsurr Valsurr-panelen diskuterar debatten.

22.00 Sändningen avslutas

Fotnot: Alla tider är preliminära.

Mer läsning

Annons