Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Interaktiv karta: Här hittar du Pokémon i Sundsvall

Här presenterar Sundsvalls tidning en interaktiv karta över var du hittar intressanta platser i spelet Pokémon Go.

Annons

Många sundsvallsbor är engagerade pokémonjägare. Vi har under en tid efterlyst rapporter från era jaktturer runtom i staden.

Krönika: Pokémon Go ger staden liv

Nu presenterar Sundsvalls tidning en karta över var du bland annat kan hitta olika Pokémon, vilka pokéstops som finns i staden, samt var du kan mäta dina krafter mot andra spelare och träna upp dina monster på de olika gym som finns i staden.

Läs mer: Ånges pokémontränare har förenats för att fånga alla

Kartan är interaktiv – vilket innebär att du som läsare kan gå in och markera intressanta platser i spelet och att kartans markeringar uppdateras kontinuerligt. Så för den som inte bara vill bli upplyst om var man med fördel ger sig ut för att jaga Pokémon utan även vill hjälpa andra i deras spelande är det bara att markera ut dessa punkter på kartan.

Att någon markerat en fyndplats för en särskild pokémon är emellrtid ingen garanti för att den kommer att dyka upp där då du befinner dig på platsen, då det är många faktorer som spelar in i vilken pokémon som dyker upp var och när, se det i stället som en fingervisning om möjliga fyndplatser för pokémon. Dessutom kan det ju vara lite intressant att veta vad andra pokémonjägare i Sundsvall lyckats fånga.

Läser du artikeln i mobilen? Då hittar du kartan här!

Som vanligt i Pokémon Go sammanhang rekommenderas att du håller dig uppmärksam på din omgivning. Använd inte hörlurar under spelande och se dig för innan du korsar vägen. Säkerheten framför allt!

Läs mer: Efter Pokémon Go-febern: Försäljningen av bärbara mobilladdare ökar kraftigt

Mer läsning

Annons