Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Johan Olsson medverkar i "På Spåret" ryktas det

/

Johan Olsson drömmer om att vinna Vasaloppet. Ett annat spår det ryktas om är det populära Tv-programmet På Spåret.

Annons

För cirka två månader sedan lade programledaren Kristian Luuk upp en bild på Instagram med honom och Johan Olsson. Något som nu fått många att spekulera om det är aktuellt med en medverkan i På Spåret.

I tidningen Expressen som ställt frågan till skidhjälten svarar Johan Olsson att han inte vill avslöja om han kommer att delta i nästa säsong av programmet.

Många idrottsstjärnor som slutat tävla eller varvat ner brukar kunna dyka upp i olika Tv-produktioner. Nu har Johan Olsson sagt att tänker satsa på långlopp och att han inte helt utesluter VM i Lahtis 2017.

Expressen lyfter också upp frågan om program som Mästarnas Mästare och Let´s Dance och tycker att Johan Olsson låter positiv, även om han menar att Vasaloppet går i första hand, men säger till Expressen:

– Samtidigt så är det en ynnest och en otrolig känsla att man är i den delen av sin karriär där man vunnit så många lopp och blivit så pass populär att man får frågor om att vara med i stora tv-produktioner som inte innefattar att man står på ett par skidor.

Om den så populära skidåkaren som numera bor i Sundsvall kommer att delta i någon Tv-produktion lär framtiden utvisa.

Mer läsning

Annons