Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bästa arbetsplatsen i Timrå

/
  • Banergatans personalgrupp fick under måndagen motta priset för det bästa miljöarbetet inom socialförvaltningens verksamhetsområde i Timrå. Priset delades ut av Jan Norberg (s) till höger. De som tog mot priset är från vänster Alva Björkström, Chatrine Björkstam, Ewa Falk, Carola Wikslund, Astrid Bergman-Lindström och Anita Sundling.

Banergatans socialpsykiatriska grupp fick socialförvaltningens arbetsmiljöpris i Timrå.

Annons
Priset på 10 000 kronor delades ut i samband med inledningen av måndagens kommunfullmäktige sammanträde. Det är första gången som priset delades ut.
Socialnämndens ordförande Jan Norberg (s) konstaterade att det varit svårt att välja bland samtliga 12 arbetsplatsgrupper som nominerats.
Priset är en uppmuntran för anställda att ta egna initiativ som ska förbättra arbetsmiljön. Inom socialförvaltningens område har man bildat ett flertal självstyrande arbetsgrupper. Och det är några av dessa som konkurrerat om priset.
Kriterierna för priset är att verksamheten ska ge en bättre närvaro, att utvecklingen ska vara långsiktigt inriktad, det ska vara nytänkande och en hög delaktighet i personalgruppen.
Gruppen har bland annat utformat sina lokaler själv och jobbat för mångfald bland annat genom att göra det möjligt för psykiskt funktionshindrade att arbeta och utvecklas.
Gruppen har också utvecklat samarbetsformer utanför förvaltningsgränsen.

Mer läsning

Annons