Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände medan du sov

Det här hände medan du sov.

Annons

Lokalt:

En person är gripen efter ett inbrott i Njurunda församlingsgård i går.

Längre norrut i länet inträffade en brand med tragisk utgång. I Husum utanför Örnsköldsvik brann ett lägenhetshus ner till grunden och två personer omkom i branden.

Sverige:

En bombattrapp som placerats under en bil spärrade av delar av Sävja i södra Uppsala under tisdagskvällen, attrappen sköts senare sönder av polisen.

De svenska hushållens bolån ökas kraftigt och nu vill riksbankschefen Stefan Ingves dra i handbromsen innan det är för sent.

Internationellt:

Republikanerna går mot en storseger i kongressvalet i USA. Enligt amerikanska medier kontrollerar republikanerna nu hela senaten.

Sport:

Nej det blev ingen revansch för Malmö FF mot Atlético Madrid i fotbollens Champions League när lagen möttes på Swedbank stadion i Malmö.

Henrik Zetterberg slog till i natt igen för sitt Detroit. Se målet här.

Vädret:

I takt med att molntäcket spricker upp sjunker temperaturen. Under morgonen väntas mellan 1 och 8 minusgrader på olika håll i Västernorrland och det är stor risk för halka, så ta det varligt i trafiken. Under dagen stannar temperaturen någonstans mellan 0 och 5 minusgrader och det blir sol över stora delar av länet.

Skicka nyhetstips till ST:s redaktion.

Mer läsning

Annons