Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Flera anmälningar om misshandel har upprättats efter bråk och tjafs på olika håll i Sundsvall, Härnösand och Kramfors.

Väder:

Efter en klar och kall natt väntar en lika klar men solig marsdag. Temperaturen från -7 på morgonen till runt +6 mitt på dagen. Åter lite kallare i kväll, cirka -1.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En svensk medborgare har gripits i Bosnien tillsammans med fyra andra personer. Nu råder delade meningar om misstankarna handlar om ett planerat terrorattentat i ett skandinaviskt land eller om gängkriminalitet i Malmö.

Anna Serner, vd för Filminstitutet, ställer ett ultimatum i en debattartikel: antingen ökas anslagen till svensk film med 100 miljoner kronor per år, eller så får den svenska filmindustrin stå kvar och stampa utan chans till utveckling.

Internationellt:

Kairo är en av världens största huvudstäder. Nu presenterar Egypten planer på att bygga en ny huvudstad med plats för fem miljoner invånare.

En stor skogsbrand i Chile har tvingat minst 4 500 personer att lämna sina hem och ytterligare 10 000 kan komma att evakueras.

Minst ett 40-tal människor har mist livet i en tropisk cyklon som slagit hårt mot ögruppen Vanuatu i Stilla havet.

Sport:

Jakob Silfverberg blev stor matchhjälte i nattens NHL då han var inblandad i Anaheims båda mål i matchen. Se segermålet från 24-åringen här.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Kenneth Fahlberg

Julia Andersson

Mer läsning

Annons