Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Medelpad.

Annons

Från och med i dag gäller sommartid. Glöm inte bort att klockan ska skruvas fram en timme.

Lokalt:

Flera skadades och en man klämdes fast då en entrébro rasade utanför Railway saloon i Sundsvall.

I övrigt har det varit en rätt lugn natt i Medelpad. Åtta personer har fått omhändertas för fylleri, rapporterar polisen.

Väder:

Kusten: Snöfall västerifrån som kom under natten övergår delvis till regn under dagen med temperaturer kring noll grader. Under kvällen upphör nederbörden från sydväst. Tilltagande sydlig vind, i kustbandet efterhand frisk eller hård men söndag eftermiddag allmänt avtagande.

Ute till havs, i Norra Bottenhavet, har en klass 1-varning utfärdats – för kuling. Under morgonen syd eller sydost 14-16 sekunder i minuten, men avtagande under kvällen.

Inlandet: Under dagen lokalt ett par plusgrader. Söndag kväll upphör nederbörden från sydväst. Tilltagande sydlig vind, men söndag eftermiddag allmänt avtagande.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Regeringen satsar i vårbudgeten två miljarder kronor på fler lärare i lågstadiet och fler platser på lärarutbildningen.

Internationellt:

Guineas president Alpha Condé har utlyst nödläge i fem kustområden i arbetet med att bekämpa ebola. Sedan utbrottet startade i december 2013 har över 24 000 människor i nio länder infekterats av det fruktade viruset, och över 10 000 har avlidit.

Ett 70-tal bolag, inklusive industriföretag och banker, i Brasilien misstänks i en omfattande mut- och korruptionshärva.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström

Mer läsning

Annons