Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Räddningstjänsten fick rycka ut till en gräsbrand i Viforsen under valborgskvällen.

I övrigt rapporterar polisen om en förhållandevis lugn valborgsnatt, troligen mycket tack vare det ofestliga vädret. Femton personer har omhändertagits för fylleri i hela länet, varav tio i Medelpad.

Väder:

Paraplyet kan kanske vara på sin plats för den som vill besöka första maj-tillställningarna. Dagen blir nämligen till stor del gråmulen och blöt, främst under eftermiddagen. Mot kvällen avtar regnet men fortsatt mulet. Temperaturer kring +3 till +7.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En man avled på sjukhus efter att ha blivit knivskuren i en lägenhet i Södertälje vid midnatt. Ytterligare en man ska ha blivit misshandlad.

Över huvud taget har det varit mycket av både bränder och fylla under Valborgsfirandet. Dessutom körde en civil polisbil av okänd anledning in i en folksamling på Medborgarplatsen i Stockholm.

I dag första maj-talar statsminister Stefan Löfven i Sundsvall. Men väljarstödet är det lägsta på första maj sedan 1991. Talet, som beräknas börja vid 14.30, kan du följa live på sajten.

Internationellt:

Bensinbrist hotar att lamslå räddningsinsatserna i Jemen. 1,5 miljoner personer riskerar att bli utan mat om inte bränsleimporten återupptas omedelbart.

Sport:…

Spela eller inte spela, det har varit frågan. Sent i går kväll meddelade Henrik Zetterberg sitt beslut kring hockey-VM.

Golfaren Henrik Stenson vann i natt i sin andra match i WGC-tävlingen i matchspel i San Fransisco.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Kenneth Fahlberg

Julia Andersson

Mer läsning

Annons