Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Ett dataföretag i Sundsvall drabbades av inbrott under natten.

Väder:

Fredagen blir mestadels gråmulen med en hel del regn eller skurar under stora delar av dagen, men tilltagande i eftermiddag. Temperaturer mellan +6 och +9.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Pilotfacket SPF varslar om att lägga ner arbetet från den 21 maj efter att förhandlingar om ett nytt kollektivavtal med SAS strandat.

Det filmavtal som gällt sedan 1960-talet ska skrotas. I stället ska en ny statlig filmpolitik borga för ett teknikneutralt, långsiktigt stöd till svensk film.

Internationellt:

Storbritanniens premiärminister David Camerons Tories blev största parti i parlamentsvalet – men än är det oklart vem som kommer bilda regering.

Den kinesiske affärsmannen och miljardären Li Jinyuan bjuder 6 400 anställda på semester i Paris – och har bokat upp 140 hotell i staden för gruppen.

Sport:

Johan Olsson har bestämt sig. Han fortsätter snöra på sig skidorna och satsar nu på långlopp. Nya målet: att vinna Vasaloppet.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Julia Andersson

Kenneth Fahlberg

Mer läsning

Annons