Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en mycket lugn natt i hela länet.

Stor fiskekarta – här kan du fiska i Medelpad.

Väder:

Ostadigt under morgonen och förmiddagen med mycket moln och tidvis lokala skurar. I eftermiddag något uppklarnande. Temperaturer från +8 till +16.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Presidentfamiljen i Azerbajdzjan tycks plundra staten på sex miljarder kronor – med hjälp av Telia Sonera. Det i vad som kan vara Sveriges i särklass största muta.

Flera börs-vd:ar väljer att bosätta sig på dyra hotell, där de också folkbokför sig.

Internationellt:

Amnesty International anklagar Hamas för krigsbrott efter att minst 23 palestinier avrättats utan rättegång förra sommaren.

Programledaren vid dansk radiokanal ville starta en debatt om människors "hycklande inställning till djurhållning" – och slog ihjäl en kaninunge i direktsändning.

En man förlorade båda benen och en arm efter att ha fastnat mellan två vagnar och släpats med i tre kilometer vid en spårvagnsolycka i tyska Dortmund i helgen.

Sport:

Henrik Lundqvist storspelade i målet och nu väntar en ny direkt avgörande match för New York Rangers. Den här gången mot Tampa Bay.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Julia Andersson

Kenneth Fahlberg

Mer läsning

Annons