Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en lugn natt i Medelpad. Under kvällen larmades polisen till ett pågående bråk i Sundsvall. Men när de kom dit visade det sig att det inte var något bråk och ingen ville ge sig till känna för polisen.

Sverige:

En dement man försvann under lördagsförmiddagen från sitt hem i Härnösand. En stor sökinsats sattes in och mannen hittades till slut välbehållen sent i går kväll.

Sjukfrånvaron i Sverige är rekordlåg sett till antalet sjukskrivna. Under 2013 erhöll nio av tio svenskar inte någon sjukpenning alls.

Internationellt:

Ett lastfartyg har hittats upp- och nedvänt i Nordsjön mellan Danmark och England. Besättningen på sju personer från Polen och Filippinerna saknas.

Italiensk polis misstänker att människosmugglare kan ha tjänat nästan 24 miljoner kronor på de migranter som var ombord på ett "spökskepp" i Medelhavet. De flesta som befann sig på båten tros ha flytt från Syrien.

Sport:

Sundsvallbekantingen Alexander Steen hade en bra dag på jobbet – han blev hjälte med sitt mål och tre assists när St. Louis storvann mot San Jose i natt.

Väder:

Under dagen blir det mest klart väder som övergår till tunn molnighet mot kvällen. Enstaka minusgrader. Nordvästlig vind som på utsatta platser blir frisk.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka eller mejla nyhetstips@dagbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Dagbladet i Sundsvall

Twitter: @dagbladet_se

Robin Brinck

Sofia Forell

Mer läsning

Annons