Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

En kvinna är misstänkt för drograttfylla efter att ha stoppats av polisen i Vivsta.

Ett larm om en lägenhetsbrand på Storgatan i Sundsvall visade sig vara ett tänt ljus som reflekterades i fönstret – och ett larm om brand i en lägenhet i Skönsberg var bara imma på fönstret.

Sverige:

En svensk man har släppts efter fyra år i amerikanskt häkte. Mannen greps när han försökte sälja vapen till den colombianska gerillarörelsen Farc i utbyte mot kokain.

Björn Söders (SD) uttalande om judar i december listas som en av de värsta antisemitiska händelserna i världen under 2014.

Den knivbeväpnade man som sköts av polisen på tisdagskvällen har avlidit.

Internationellt:

FN:s flygorgan ICAO vill kunna spåra flygplan i realtid genom att planen rapporterar sin position varje kvart. Det efter att flera plan försvunnit det senaste året.

En tidskapsel, 220 år gammal, har plockats upp ur jorden i Boston. En av USA:s grundare placerade skrinet under rådhuset i Boston år 1795. Nu ska innehållet ställas ut på museum.

Sport:

Anton Lander har blivit uttagen i AHL:s All star-match i New York i januari. Men mot Zätas Detroit fick Landers Edmonton ge sig efter en dramatisk avslutning.

Väder:

Snöfallet från natten fortsätter under morgontimmarna och en bit in på förmiddagen för att sedan avta, då med risk för halt väglag. Temperaturer på 0 till 1 minusgrad och mulet hela dagen.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Julia Andersson

Kenneth Fahlberg

Mer läsning

Annons