Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

En skåpbil som stod parkerad längs Timmervägen började brinna vid midnatt. Branden misstänks vara anlagd.

Sverige:

De moderata partidistrikten brottas med frågan om det var rätt eller fel av att ingå den så kallade decemberöverenskommelsen med regeringen, visar en rundringning som gjorts inför dagens extrastämma

En man i 60-årsåldern utsattes för en grov bilkapning när rånare i Skåne tvingade honom att köra i väg sin bil en mil. Därefter lämnades han och rånarna försvann med bilen.

Internationellt:

Sedan tre terrorister sköts ihjäl av fransk polis i går söker myndigheterna nu en ung kvinna som även hon misstänks för delaktighet i terrordåden.

En ledare för al-Qaida i Jemen säger att attackerna mot satirtidningen Charlie Hebdo i Paris föranleddes av förolämpningar mot profeterna. I en video hotar han med nya attacker.

Åklagare i USA rekommenderar att förre CIA-chefen David Petraeus åtalas för att ha läckt hemliga uppgifter till sin tidigare älskarinna. Petraeus avgick 2012 när affären avslöjades.

Sport:

Det blev vinst för Tampa Bay i natt och förre Timråspelaren Anton Strålman fick mest istid av alla.

Väder:

Ett snöfall kommer in från väster under dagen. Vinden blir måttlig under dagen och kommer att tillta något fram mot kvällen. Temperaturen kan fall ner mot minus 10 grader. SMHI har utfärdat en klass ett varning för Bottenhavet där vindarna väntas uppgå i kulingstyrka.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla nyhetstips@dagbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Dagbladet i Sundsvall

Twitter: @dagbladet_se

Jan-Arne Bäckström

Sofia Forell

Mer läsning

Annons