Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Flera lastbilar fastnade på E4 i Torsboda vilket gjorde att det blev helt stopp i trafiken.

Dagens papperstidning kan bli försenad på grund av det kraftiga snöandet under gårdagskvällen och natten.

Sverige:

Helikopter och fjällräddare har under natten sökt efter två försvunna skoteråkare som kört vilse efter att de fastnad med skotern i snön i området kring Gördalen i Dalarna.

Den svenska musiktjänsten Spotify hade i slutet av förra året 60 miljoner användare, varav 15 miljoner var betalande prenumeranter, uppger bolaget i ett blogginlägg.

Internationellt:

Upp till sex medlemmar i en terroristcell som tros ha varit inblandad i attackerna i Paris kan fortfarande vara på fri fot, uppger polis enligt flera medier. Terroristcellen tros ha haft upp till tio medlemmar.

Försöken att rädda planerna på ett fredsmöte om krisen i Ukraina ser ut att ha misslyckats. Konflikten har hittills krävt över 4 700 dödsoffer.

En kvinna har avlidit av sina skador, sedan en tunnel i Washingtons tunnelbana rökfyllts under måndagseftermiddagens rusningstrafik. Tillståndet är kritiskt för ytterligare två skadade.

Sport:

Anton Strålmans två assists räckte inte för seger för Tampa Bay – laget föll tungt mot Philadelphia.

Väder:

Nattens snöfall drar bort norrut och följs av minskad molnighet. Under dagen väntas halvklart till mulet väder, något snö och 0-10 minusgrader. Sydlig vind.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla nyhetstips@dagbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Dagbladet i Sundsvall

Twitter: @dagbladet_se

Jan-Arne Bäckström

Sofia Forell

Mer läsning

Annons