Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Det hände i natt.

Annons

Lokalt:

En man misshandlade och hotade sin sambo i Granloholm sent på onsdagskvällen.

En man klättrade upp längs en brandstege på en husfasad i Sundsvall – bara för att krossa ett fönster och sedan klättra ner igen.

Polisen larmades till Kvissleby där en man utrustad med hammare setts lämna en bostad med sönderslagen ytterdörr. Men det låg inte alls till som polisen först trodde.

Sverige:

Fyra personer fick föras till sjukhus efter ett bråk i Upplands Väsby sent i går kväll. De skadade tros ha blivit attackerade med yxa och kniv.

Internationellt:

Åtta soldater saknas och fem vårdas för skador efter att ett egyptiskt marinfartyg i Medelhavet attackerats av terrorister.

En före detta New York-polis som planerat att kidnappa, tortera och äta upp kvinnor – däribland sin fru – har fått sitt straff: 21 månaders fängelse. Tid han redan suttit av i häktet.

Tiotusentals sjuksköterskor i USA demonstrerar mot dåligt skydd för vårdpersonal som hanterar misstänkta och bekräftade ebolafall. Åtminstone ca 20 000 av dem har gått ut i strejk.

Sport:

Zlatan Ibrahimovic gav sig in i debatten om fotbollsgalan. Nu får PSG-stjärnan kritik från förbundet.

I NHL är det notoriska bottenlaget Toronto en het slutspelskandidat. I natt kördes Boston över.

Väder:

Det milda novembervädret håller i sig. Dagen väntas bli mest mulen, lokalt kan några lätta inslag av snö förekomma. Temperaturen håller sig ett par grader under minusstrecket. Se upp på vägarna under morgonen – precis som i går morse kan det bli riktigt halt när de senaste dagarnas regn och fukt fryser på under natten.

KARTA: Så är läget på vägarna

Mer läsning

Annons