Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

En tjej och en kille blev överfallna av en narkotikapåverkad man i gångtunneln under Parkgatan i Sundsvall.

Polisen stoppade en misstänkt rattfull bilförare under en vinglig färd i centrala Sundsvall.

Sverige:

Efter ett hundratal allvarliga störningar i telefon- och bredbandsnätet de senaste två åren aviserar Post- och telestyrelsen skärpta krav på hur operatörer ska rusta mot avbrott.

Den hittills största studien visar att risken för förtidig födsel, låg födelsevikt eller fosterdöd har minskat väsentligt i Norden under de senaste 20 åren för barn som blir till genom assisterad befruktning.

Internationellt:

Det har varit tuffa år med krig och smärtsam ekonomisk recession. Men det tillhör historien och USA är i dag allt starkare. Så lyder huvudbudskapet i USA:s president Barack Obamas årliga State of the union-tal som han höll i natt.

En ko som nyligen avlivats norr om Trondheim i Norge misstänks vara smittad av galna kosjukan.

al-Qaidas gren i Jemen uppmanar i en video enskilda individer till attacker mot USA och andra västländer. Videon kommer bara dagar efter att gruppen sagt sig ligga bakom attentatet mot den franska satirtidningen Charlie Hebdo.

Som en direkt konsekvens av oroligheterna i sitt hemland kommer Ukrainas president Petro Porosjenko att avbryta sin vistelse på det världsekonomiska forumet i Davos i Schweiz.

Sport:

Henrik Zetterberg är fortsatt stekhet. Senast blev det tre mål från hans klubba, i natt blev det tre assists. Även Anton Lander stod för en poäng när hans Edmonton vann.

Väder:

Molnigt och tidvis lätt snöfall. 5-12 minusgrader, närmast kusten något mildare. Sydostlig vind, vid kusten tidvis frisk.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla nyhetstips@dagbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Dagbladet i Sundsvall

Twitter: @dagbladet_se

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström

Mer läsning

Annons