Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

En berusad man gick i mörkret på E4 söder om Sundsvall. Polisen omhändertog mannen för fylleri.

Fyra personer omhändertogs för fylleri under natten, och polisen larmades till två bråk.

Sverige:

En man knivskars i ett bråk i Örnsköldsvik. En man har anhållits misstänkt för mordförsök.

Ny opinionsmätning från Ipsos visar hur stort stöd olika partier har bland väljarna. Mätningen gjordes under perioden 12-26 januari.

Internationellt:

Två ryska journalister som arbetar för en Moskvatrogen tv-kanal har gripits i Ukraina. Deras uppehållstillstånd har dragits in och de får inte återvända till Ukraina på tre år.

En majoritet av amerikanarna vill att USA bekämpar den globala uppvärmningen. Över 75 procent anser att den utgör ett allvarligt hot visar en opinionsundersökning.

Norsk präst förskingrade drygt 15 miljoner kronor. Pengar som han använde till prostituerade och fester i Spanien.

Sport:

Efter sju skadefyllda år gör Susanna Kallur häckcomeback på samma löparbana som hon satte världsrekord 2008. Se Tv-intervju med henne.

Bröderna Sedin heta i nattens NHL.

Väder:

Vinden vrider till ost och ökar, vid kusten blir den frisk vilket i kombination med tätt snöfall kan ge problem i trafiken. Temperaturen kommer att ligga från noll till minus sex grader. Under lördagen ihållande snöfall som väntas ge 10-20 centimeter. Lokalt upp till 30 centimeter. SMHI har utfärdat en klass 1 varning på grund av snöfallet. Närmast kusten nordostlig vind som ökar till frisk. Det är även en klass 1 varning för Bottenhavet där det kommer att blåsa upp till kuling.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Jan-Arne Bäckström

Sofia Forell

Mer läsning

Annons