Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Medelpad.

Annons

blev det en ny poäng

Lokalt:

En misshandlad man knackade på i ett hus i Bredsand för att få hjälp.

Sverige:

En man sköts ihjäl av flera gärningsmän i Malmö på lördagskvällen. Mannen fördes med ambulans till sjukhus men hans liv gick inte att rädda. Mannen hade en hotbild mot sig.

Polisen sköt ner en kvinna på Hisingen i Göteborg i går kväll. Enligt vittnen hade hon med två knivar attackerat två poliser som skulle gripa henne. Kvinnans tillstånd är inte livshotande och hon ska höras nu på morgonen.

Internationellt:

Sju personer dog i laviner i Alperna under lördagskvällen.

Extremistgruppen IS har publicerat en film där de halshugger en japansk journalist. Japans försvarsminister säger att filmen verkar vara äkta. Nu fördöms IS dödande i hela världen.

Sport:

I går kväll gjorde Sanna Kallur comeback efter flera års skadefrånvaro. Och vilken comeback – i Karlsruhe blev hon fyra i finalen på 60 meter häck på tiden 8,14.

Henrik Zetterberg förstärker sin andraplats i poängligan bland svenskarna. I natt blev det en ny poäng i Detroits vinstmatch mot New York Islanders.

Väder:

Ihållande snöfall nära kusten som kan ytterligare 10-30 cm det närmaste dygnet. 1-4 minusgrader, men på dagen något lägre då den friska till hårda nordostvinden vrider till nord. Längre in i landet Ihållande snöfall men inte lika stora mängder som närmare kusten. 4-8 minusgrader. Nordostlig vind. SMHI har utfärdat en klass 1-varning för hela Medelpad på grund av snöfallet. Även Bottenhavet har en klass 1-varning på grund av kraftiga vindar på mellan 14 till 17 meter i sekunden. Mest i de svenska farvattnen och från söndag morgon tidvis 18 meter i sekunden.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla nyhetstips@dagbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Dagbladet i Sundsvall

Twitter: @dagbladet_se

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström

Mer läsning

Annons