Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

En ung man ertappades med att klottra på en byggnad i centrala Sundsvall under onsdagskvällen. Nu är han misstänkt för skadegörelse och narkotikabrott.

Polisen stötte på ett ovanligt fall av rattfylleri utanför Hudiksvall under natten. Samma bil stoppades två gånger – framförd av två olika drograttfyllerister.

Väder:

Efter ett par mulna dagar tittar solen fram en stund i dag, med fallande temperaturer. En kall och klar vinterdag väntar således där termometern visar kring 13 minusgrader på morgonen, lokalt ännu kallare. Åter mulet vid lunchtid och temperaturen stiger till mot -5 i kväll.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En brand utbröt på ett behandlingshem för ungdomar i södra Stockholm under natten.

Barn till missbrukare löper sju gånger större risk än andra barn att utveckla ett eget missbruk, visar en omfattande forskarstudie.

Internationellt:

Minst hundra personer uppges ha mördats i en massaker av Boko Haram i Kamerun på onsdagen.

En kvinna efterlystes av polis i samband med terrordåden i Paris i januari. Nu utreder franska myndigheter om det är samma kvinna som syns på en IS-video som släpptes tidigare i veckan.

Sport:

Vädret sköt upp tävlingarna. Men i dag är tanken att VM i super-G ska kunna köras i stället i Beaver Creek. Med två efterlängtade veterancomebacker.

Skottet New York Rangers svenske stjärnmålvakt Henrik Lundqvist fick på halsen i lördags tog illa. I natt kom han inte till spel.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Julia Andersson

Kenneth Fahlberg

Mer läsning

Annons