Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Polisen söker efter en 45-årig man som har försvunnit. Han sågs senast den 31 januari vid sitt hem i Sundsbruk.

En äldre kvinna väcktes av en inbrottstjuv som bröt sig in i hennes villa söder om Sundsvall.

Väder:

Varning klass 1 mycket hårda vindbyar. Lördag kväll nordvästvindar med byar på 21-23 meter i sekunden. Goda solchanser under dagen och temperaturen ligger runt två minusgrader och sjunker något under kvällen. Det är också klass 1 varning för Bottenhavet med vindar på upp mot 20 sekundmeter.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En person har hittats avliden efter en brand i ett akutboende i Göteborg.

En man i 65-årsåldern miste livet i samband med att hett vatten plötsligt forsade upp ur en sprucken ledning i centrala Lund i går kväll. Det heta vattnet resulterade i kraftig dimma och personen omkom efter att en buss kört på en folksamling invid läckan.

Internationellt:

Kalifornien har drabbats av en kraftig regnflod. Under de närmaste dagarna kan det komma upp till 250 millimeter regn och myndigheterna varnar för översvämningar och jordskred.

Egyptiska styrkor har dödat 47 militanta islamister i Sinaihalvön. Fredagens insats var en av de största i regionen på månader.

Islamistgerillan Boko Haram i Nigeria har en kärna på mellan 4 000 och 6 000 stridande. Gruppen har under det senaste året tagit kontroll över områden som omfattar över 30 städer och byar.

Sport:

Jakob Silfverberg vann poängkampen i Gävlemötet mot Nicklas Bäckström i nattens NHL. Men Bäckström och hans Washington vann ändå den jämna matchen mot Anaheim.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström

Mer läsning

Annons