Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Detta hände när du sov

Det har varit en lugn natt i Medelpad. Ett inbrott har upptäckts. Utöver det är två personer är misstänkta för drog- och rattfylleri.

Annons

Lokalt: Ett inbrott på Naturkompaniet i Sundsvall upptäcktes tidigt under morgonen.

Inrikes: Osäkra modem hos Bredbandsbolaget. Utomstående kan läsa dina mejl eller ta över ditt bankkonto. Lag som förbjuder svenska medborgares deltagande i strid med terrorgrupper ska snabbutredas.

Utrikes: Nasaraket exploderade i samband med uppskjutning under gårdagskvällen. Se TV. Hög konsumtion av mjölk kan förkorta livet för kvinnor visar en studie, som publicerats i British Medical Journal.

Sport: Det var målkalas under nattens NHL-omgång. Totalt 72 mål gjordes i de 12 matcherna som spelades. Läs mer och se alla målskyttar här.

Väder: Under natten till onsdag och under onsdag morgon finns det risk för isbeläggning på våta vägbanor. SMHI har gått ut med en klass 1-varning för Västernorrlands län då de varma temperaturerna snabbt sjunker under natten. I övrigt ser det ut att bli en riktigt fin höstdag i Medelpad. Lite växlande molnighet under förmiddagen med risk för någon lokal regnskur. Senare under dagen är chanserna stora för att få se solen. Vinden blir svag västlig och temperaturen ligger kring fem grader.

Mer läsning

Annons