Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Detta hände när du sov

Halloweennatten blev stökig på sina håll och polisen har kört skytteltrafik mellan krogarna och arresten.

Annons

Lokalt:

Sju personer fick sova ruset av sig hos polisen och en person misshandlades utanför Aveny i Sundsvall.

Under natten blev också en kvinna överfallen och rånad av tre män i Granloholm och en husägare på Alnö mötte sin egen bil – rattad av en inbrottstjuv.

Sverige:

En man i 45-årsåldern blev skjuten i stadsdelen Rosengård i Malmö under fredagskvällen. Skadeläget för mannen är ännu oklart.

Över 10 000 hemsidor som baseras på Wordpress har inte säkerhetsuppdaterats på 2,5 år och är därmed sårbara för en attack.

Internationellt:

Läkare utan gränser larmar om att ebolautbrottet slagit hårdare än befarat mot vissa samhällen. I Sierra Leone är flera byar och samhällen i princip utplånade, säger en Läkare utan gränser-koordinator.

De drygt 200 flickor som kidnappades av terroristgruppen Boko Haram i våras har konvererat till islam och gifts bort. Det uppger Boko Haram i en ny video.

En 14-årig flicka som skadades vid förra fredagens skolskjutning i Marysville, USA, dog under natten. Dådet har därmed krävt fyra dödsoffer.

Sport:

Detroit Red Wings firade halloween så det stod härliga till i Joe Louis Arena. Och på ett alldeles särdeles festhumör var Gustav Nyquist.

Samtidigt närmar Henrik Zetterberg sig toppen i hela NHL:s poängliga.

Väder:

Snöfall i inlandet och regn närmast kusten – så såg det ut på många håll i natt. Under dagen väntas några plusgrader och en måttlig sydostlig vind.

Mer läsning

Annons