Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvarnmon Hiabs bästa leverantör

Man behöver som bekant inte gå över ån efter vatten. Ett världsföretag som Hiab i Hudiksvall kan finna det som söks på bara tre mils håll, i Jättendal.

Annons
På fredagen var det stort tårtkalas i matsalen på Kvarnmons Bleck. Hiabs utsända inköpschef Irene Blom, inköparna Kurt Östberg och Johnny Bryngelsson uppvaktade med tårta och delade ut en elefantstatyett i glas till Kvarnmon som var Hiabs bästa leverantör under 2004.
Kvalitet, service, pålitlighet och måluppfyllelse, sade Irene Blom sammanfattningsvis och det var bara för Kvarnmons chef Inger Berglund och de 15-talet anställda att lyssna till berömmet och välja mellan grädd- eller marsipantårtorna.
Kvarnmon har varit leverantör till Hiab sedan 1960-talet och nu säljs cirka 70 procent av produktionen dit. Det handlar om främst hydraultankar men även andra tankar och tunnplåtsdetaljer. En del säljs även till Hiabs fabriker i Spanien och Holland.
Vi får våra beställningar från Kvarnmon på fem dagar och det är ett stort plus, betonade Irene Blom och kollegerna.
Hiabs utveckling under 2004 var smått fantastisk:
Vi nyanställde 74 personer, berättar Irene Blom.

Bildtext:
Hiabs inköpschef Irene Blom och Kvarnmons chef Inger Berglund samt Kvarnmons anställda och Hiabs Kurt Östberg och Johnny Bryngelsson.

Mer läsning

Annons