Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Linedance avslutade medlemsmötet

/

Annons

SPRF Ånge: Efter en god buffé­ på Mittlandia med tillhörande lotteridragning hälsade ordförande Olle Wikman välkommen till medlemsmöte 27 november.

Olle gick först igenom ­aktivitetsprogrammet för 2015, som kommer att delas ut före julhelgen och ­kommer också att finnas på hemsidan, ange.sprf.se.

Därefter rapport från ­senaste styrelsemötet 23 oktober, där det noterades att Göran Jonsson har fått en ordinarie styrelseplats i förbundsstyrelsen och att arbetet för en sammanslagning eller närmare samar­bete med Kommunalpensio­närerna SKPF fortskrider.

Inför årsmötet i februari uppmanades medlemmarna ge förslag på nya styrelse­ledamöter till Nisse West­rin, ordförande i valberedningen.

Olle öppnade för ordet fritt, där allmänna frågor om trafik föreslogs som program till kommande medlemsmöten. Trafikombud i SPRF är Evert Mattsson och vice John-Allan Jonsson.

Sigun Svelander informerade sedan om qi gong som bedrivs på måndagar och ­linedance som är på ons­dagar i Folkets hus. Fler medlemmar är välkomna att delta.

Som avslutning på medlemsmötet uppträdde den 10 års jubilerande duktiga linedance-gruppen i SPRF med flera danser till suggestiv musik så att publiken kände att man skulle vilja upp och dansa.

Ulf Stecksen

Mer läsning

Annons