Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

En man greps efter att ha knivhotat en annan man på ett boende i Nordanstig.

I övrigt rapporterar polisen om en lugn natt i Medelpad. Inga grova brott har anmälts och det har inte kommit några larm om olyckor eller bränder.

Sverige:

En person har hittats död i Rättvik. Polisen misstänker att det kan vara mord och har inlett en förundersökning.

Tre skoteråkare som anmälts försvunna vid Borgafjäll i södra Lappland hittades välbehållna av fjällräddare. De hade kört fast i det hårda snöovädret.

Internationellt:

Islamiska staten (IS) i Egypten uppges ha tagit på sig skulden för flera dödliga attacker på Sinaihalvön. Minst 26 människor dödades när angriparna sköt raketer och utlöste en bilbomb.

Nu är det konstaterat att det var galna kosjukan som en ko i Norge drabbats av. Det bekräftar ett laboratorium från Storbritannien.

Afrikanska unionen (AU) föreslår att en styrka på 7 500 soldater ska sättas in i kampen mot Boko Haram-extremister i Nigeria. Det är mer än en fördubbling av den styrka AU tidigare har ansett vara nödvändig.

Sport:

Anton Lander hade en fantasisk natt – han låg bakom Edmontons alla mål mot Buffalo. Här gör han säsongens första NHL-mål.

Väder:

Mulet och en del byar av snö eller regn. Från natten mest uppehåll. Omkring 0 grader. Sydlig eller sydostlig vind, i kustbandet frisk. Norra Bottenhavet, varning klass 1 kuling, omkring syd 15 meter i sekunden tidvis något avtagande. Trafikverket varnar för halt väglag.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Jan-Arne Bäckström

Sofia Forell

Mer läsning

Annons