Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Asylboende i Munkedal i lågor

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

En bil kördes omkring med punkterat däck i centrala Sundsvall. Föraren visade sig vara drogpåverkad samt sakna körkort.

Polisen rapporterar i övrigt om en mycket lugn natt i länet utan allvarliga händelser.

Det röks just nu mer obeskattade cigaretter i Sundsvall än någon annan stans i Sverige. Var fjärde cigarett är illegal. En kassako för kriminella organisationer.

Väder:

Under natten har molnen dragit in, det mulna vädret fortsätter sedan under tisdagen. Vid lunchtid spricker det upp något och det blir en del korta solglimtar men även fortsättningsvis mycket moln. Temperaturer mellan +1 och +6.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Tidigt i morse eldhärjades ett asylboende i Munkedals kommun. Alla boende ska ha tagit sig ut och ingen uppges ha skadats.

Ett stort räddningspådrag sökte efter personer i vattnet och på öarna vid Instön utanför Marstrand på västkusten sedan en mindre plastbåt börjat brinna.

Någon eller några har skjutit mot en lägenhet på Konsultgatan i Malmö. Poliser som kom dit hittade tre skotthål i balkonginglasningen och tomhylsor.

Internationellt:

Amerikansk militär rammade grindarna till Läkare utan gränsers (MSF) sjukhus i Kunduz i Afghanistan med hjälp av en stridsvagn.

Efter måndagens val i Kanada ser landet ut att få en liberal regering – efter nio år av konservativt styre.

Sport:

Den benamputerade löparstjärnan Oscar Pistorius fick lämna fängelset i går – en dag tidigare än väntat – efter att ha avtjänat ett år av sitt straff för att ha skjutit sin flickvän. Resten av det femåriga straffet ska han avtjäna i husarrest.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Kenneth Fahlberg

Sofia Forell

Mer läsning

Annons