Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Inbrottsvåg sveper över Mellannorrland

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Under lördagskvällen slog inbrottstjuvar till mot en villa i Strömsund i Jämtland. Flera villor i olika delar av Mellannorrland har också drabbats de senaste dagarna och polisen misstänker nu ett samband.

En trafikolycka mellan en mopedbil och en personbil inträffade i en rondell på Alnö.

Väder:

Lucia kommer med sol och en till stora delar klar himmel. Klart till halvklart hela dagen med goda solchanser och temperaturer mellan 6 och 10 minusgrader.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Ett helt vapenskåp innehållande sex gevär stals i samband med ett villainbrott utanför Karlskoga.

Internationellt:

Minst 21 personer har mist livet och ytterligare 20 personer skadats i en sjukhusbrand i Ryssland.

Tusentals människor evakuerades från köpcentrum i minst tre delstater i USA efter hot om bomber och attentat mitt i julhandeln.

Mer än 50 poliser och ett dussintal demonstranter skadades i Leipzig i Tyskland när ett tusental vänsteraktivister samlats för att visa sitt missnöje mot en nynazistisk demonstration.

Med mindre än två månader kvar till primärvalen om att bli USA:s näste president har Ted Cruz passerat Donald Trump i den viktiga delstaten Iowa.

Sport:

Svårt. Men inte omöjligt. Så lyder den samlade bedömningen från förbundskapten Erik Hamrén efter lottningen till sommarens fotbolls-EM i Frankrike.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Kenneth Fahlberg

Sofia Forell

Mer läsning

Annons