Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Kraftigt jordskalv skakade Göteborg

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Polisen larmades till Kubenbadet vid kvart i tre i natt då två personer befann sig inne på området. Nu misstänks de för olaga intrång.

SCA i Sundsvall släppte ut 160 kilo växthusgas – nu får företaget böta för att de inte underrättat någon tillskyddsmyndighet.

I dag berättar vi om att barn lever i de utsatta tältlägren i Sundsvall.

Väder:

Ett regnområde drar in över Medelpad under morgonen och det blir ett ihållande regn ända fram till kvällen. Temperaturen ligger kring 12-14 grader.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Ett kraftigt jordskalv skakade Göteborg strax före klockan 22.00 på onsdagskvällen.

En man och en kvinna bands och rånades i sitt hem i Malmöförorten Oxie på onsdagskvällen. Polisen misstänker att rånet var planerat.

Internationellt:

Vrakdelen som hittades på ön Réunion utanför Madagaskar i går morse stämmer med stor sannolikhet med flyplanstypen Boeing 777, samma modell som Malaysia Airlines försvunna flight MH370.

En saknad registreringsskylt. Det sägs vara anledningen till att en afroamerikansk 43-årig man stoppades av polisen i Cincinnati i USA. Det rutinartade trafikärendet slutade med att polismannen sköt bilisten i huvudet.

Kultur:

I krisens svallvågor går även Greklands kulturinstitutioner på knäna. Museer håller stängt och på Atens operahus får sångare vänta allt längre på att få betalt.

Sport:

Dragons har knutit till sig en talang då Boråsaren Johannes Hidirsah har skrivit kontrakt med Orongo.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Evelina Lindfors

Julia Andersson

Mer läsning

Annons