Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Nu börjar SM-veckan på allvar

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

En lugn natt i Medelpad rapporterar polisen.

SM-veckan: Programmet dag för dag – preliminära tider och platser för tävlingarna under SM-veckan i Sundsvall.

Morgonnyhet: Politiker hotas – fick brev med använt toalettpapper

Väder:

Halvklart till mulet och på dagen regn eller skurar här och var, 14-18 grader men solen kan överväga fram till eftermiddagen med drygt 20 grader. Sent under eftermiddagen risk för åska. Växlande vind.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Dagens pollenprognos

Sverige:

För första gången på tre år är Alliansen större än det rödgröna blocket i Svensk väljaropinion, visar en sammanvägning av de största opinionsmätningarna som Novus gör för SR Ekot.

Polisen spärrade av Serenadgatan i Lindängen i Malmö, sedan ett bombliknande föremål hittats utanför en matbutik.

Internationellt:

Greklands banker hålls stängda i dag och ett uttagstak ska hindra grekerna från att tömma valven. Men turister kommer fortsättningsvis kunna använda bankomatkortet fritt.

Piloten och två passagerare omkom när ett mindre flygplan störtade i ett hus sydväst om Boston i USA. Huset tog eld och blev helt övertänt, men de boende lyckades ta sig ut.

Sport:

Den amerikanske löparen Justin Gatlin är en stark medaljkandidat på friidrotts-VM i Peking i augusti. I går vann han 200 meter vid de amerikanska mästerskapen. Gatlin sprang i mål på 19.57, vilket är den femte snabbaste tiden i världen någonsin.

Kultur:

Vad får knorren kosta? Missa inte vår serie i fyra delar om spänningen mellan kultur, pengar och politik. Första delen handlar om politik och folklighet. Hur folklig ska konsten vara när folket betalar?

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström

Mer läsning

Annons