Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Polis omkom efter biljakt i Fredrika

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en lugn natt utan allvarliga händelser. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder.

Glädjebeskedet: Nu öppnar Bergsåkersbron – efter åtta års väntan

Väder:

Efter en klar natt med temperaturer nära nollgradigt ökar molnigheten en aning under dagen. Det kan ändå bli en hel del sol och temperaturen stiger uppåt sex plusgrader längs kusten, i väster kyligare med minusgrader under morgonen och endast en plusgrad under dagen. Sydlig vind.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En polis omkom och en skadades allvarligt i samband med en biljakt. De följde efter en bil när polisbilen körde av vägen och hamnade i Viskasjön, strax norr om Fredrika i Åsele.

En bilist i Landskrona stannade till för att hjälpa en man som låg på vägen. I stället utsattes han för ett rånförsök och knivskars flera gånger.

Internationellt:

Torka, orsakad av väderfenomenet El Niño, hotar kaffeskörden i de colombianska Anderna.

Brittisk polis har gripit en 16-årig pojke i Norwich, misstänkt för inblandning i hackerattacken mot telekombolaget Talk Talk.

Sport:

Det blev målexplosion i nattens NHL-möte mellan Chicago och St. Louis. Alexander Steen stod för två av målen i mirakelvändningen.

Real Madrid, Manchester City och Zenit St Petersburg är redan klara för åttondelsfinaler i Champions League nästa år, men en som lever farligt är José Mourinho efter Chelseas sensationellt svaga start i både Premier League och Champions League.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Kenneth Fahlberg

Mer läsning

Annons