Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Värdefullt glasföremål stulet vid inbrott

/

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Ett värdefullt glasföremål stals vid ett inbrott i en designbutik i centrala Sundsvall.

En kvinna omkom i en trafikolycka på riksväg 90 söder om Kramfors i går kväll. Föraren misstänks för vållande till annans död och rattfylleri.

Två män greps på E4 vid Bye Rast misstänkta för narkotikabrott. Polisen hittade narkotikaklassade tabletter i deras bil.

I dag berättar vi att gratis kaffe inte gäller för alla kommunanställda i Sundsvall. Vissa anställda får löneavdrag.

Väder:

Regnigt, lokalt kraftigt regn med risk för stora mängder. Temperatur cirka 10-16, kallast inåt landet. Nordvästlig vind.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Dagens pollenprognos

Sverige:

Regeringen vill att lärare ska bli bättre på att använda digital teknik i undervisningen. Därför får nu Skolverket i uppdrag att föreslå hur det ska gå till.

En hästhandlare i Västergötland har dömts till ett år och sex månader i fängelse för att ha köpt och sålt hästar utan att redovisa detta i sin bokföring.

Internationellt:

En tvåårig pojke som försvann i danska Hillerød på onsdagskvällen hittades vid liv strax efter klockan två i natt.

Polischefen i den svårt våldshärjade amerikanska staden Baltimore har fått sparken. Den senaste tiden har antalet mord ökat kraftigt i den amerikanska östkuststaden.

Sport:

Både Roger Federer och Andy Murray vann sina kvartsfinaler i Wimbledontennisen i tre raka set – och nu ställs giganterna mot varandra i semifinalen. I den andra semin möts världsettan Novak Djokovic och Richard Gasquet.

Kultur:

I sommarens kulturserie "Visselblåsarna" presenterar vi några fiktiva och verkliga personer som trots allt vågar: I dag: Tomas Stockmann från Ibsens "En folkefiende".

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström

Mer läsning

Annons