Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Monaco får vänta på André

Andra- och tredjeplatserna i världscupen och femteplaceringen i VM kan ge angenäma men ekonomiska problem för André Myhrer.

Annons
Inte bara Anja Pärson utan även slalomkollegan Markus Larsson är av skatteskäl skrivna i Monaco men några sådana funderingar har ännu inte André Myhrer.
Jag ska sätta mig in i de ekonomiska frågorna efter säsongen, säger han när ST når honom i mobiltelefonen efter andraplatsen i Krajanska Gora.
Framgångarna bör betyda en del även ekonomiskt.
Bergsjö IF har inte några kostnader för André Myhrers internationella tävlande men han har sannerligen den rätta känslan kvar för klubben. Under åren har han satt tusentals och åter tusentals skogsplantor för den.
Det fortsätter jag med. Är jag hemma, ställer jag upp. Absolut.

Myhrerbacken?
Nordanstigs kommun har fått ett affischnamn av aldrig tidigare skådat slag och lösa idéer finns för att nyttja det.
Något borde ske i Hasselabackarna där han tränat under åren. Vi funderar och ska ta upp frågan, säger kommunalrådet Stig Eng (c).
En idé är förstås att döpa en nedfart till Myhrerbacken, ett namn som väl måste tas i samråd med Hassela Sport & Konferens och André Myhrer själv.

Storslalom nästa säson
André Myhrer har hittills koncentrerat sig på slalom men nästa säsong blir det även storslalom.
Dock inte fartgrenarna. Inte Super G eller störlopp.
Han räknar med att komma hem till Bergsjö till påsk. Under våren fortsätter han att studera idrottspsykologi i Östersund. Han har skrapat ihop 25 poäng och hoppas klara av ytterligare 15 under våren.
Tisdag och onsdag väntar Europacuptävlingar, om knappt två veckor världscupen igen.

Arkivbild:


Mer läsning

Annons