Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mycket att tänka på

/

Annons

Det här tänker jag på just nu. Jag tänker på Manchesterderbyt i helgen där rött möter blått och där rött kan förvandla det som kunde bli en mardrömssäsong till något bra. Som vanligt har man absolut noll möjlighet att påverka eländet förutom att skrika högt i kudden och blott hoppas på att kulan studsar rätt. Get in reds.

Jag tänker på att Stockholms bostadsmarknad är lika förlåtande som en spansk inkvisitionsdomstol och bävar inför att doppa fötterna i den. Jag tänker på topplån och amorteringskrav och på andra begrepp jag egentligen inte begriper. Tankspridd.

Jag tänker på min syster som snart ska ha barn igen och vill att allt ska gå bra. Jag tänker på om det blir en tjej eller kille och på vad barnet ska heta och om att jag nu eventuellt äntligen kan få starta en familjeorkester beståendes av mina två systersöner plus den vilde som väntar. Vi kan heta Gustav and the Gudsönerna om det blir en gosse, alternativt Black Rebel Selånger Motorcycle Club om det blir en tjej. Nej, rent tekniskt sett är de inte mina gudsöner, men kom igen, det första bandnamnet är ju öppet mål och det andra för bra för att avstå. Det här kommer att ske på något vis och det kommer bli bra i alla tänkbara fall. Get in Lotta.

Jag tänker på våren och på sommaren och att jag för första gången kommer att ha en betald semester. Det uppskattas. Just nu är det slut i tanken och jag är slut i tanken.

Jag behöver Paul McCartney på Tele 2, Storsandsviken, gå på Trädgården och kanske till och med åka till Barcelona för att gå på The Strokes. Ta mig till havet liksom.

Jag tänker på Göteborg och att jag vill åka dit. Annars får Göteborg komma till mig.

Jag tänker på att man kanske borde ta tag i vissa saker. Som typ sitt pensionssparande. Eller åtminstone disken. Men jag orkar inte se efter mitt pensionärsjag just nu och tänker att det ordnar sig och att det är ett tag kvar. Just disken kanske blir svår att skjuta på i 40 år.

Jag tänker att The Confusions ”Det är här vi står idag”, är många fall framåt och en inmarschlåt som i alla fall nosar värdighet. Den blir aldrig någon Snart skiner Poseidon men är ändå lite ödesmättat fin. ”Giffarna, GIF Sundsvall, Giffarna. Ouhw ouhw ouhw ouhw, vårat lag. Giffarna, GIF Sundsvall, Giffarna. Ouhw ouhw ouhw, shalalalala, Giffarna.”

Det var ingen inom föreningen som någon gång reagerade på denna? Under tio år? Hur tänkte ni här?

Jag tänker att nya säsongen av Game of Thrones känns lite sådär. Spännande.

Jag tänker, alltså funderar jag.

Mer läsning

Annons