Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Redaktören om...

/

Annons

...DE HETA DEBATTERNA.

Flashback-avslöjandena, väktarvåld mot barn, handelskrisen i Sundsvalls city, röstfiaskot i Melodifestivalen, att fel låtar vann, bussfrågan, Ica-Stig-debatten, Bob Dylans Sinatraknäpp, Gradvalls Thåström-intervju på Youtube…det ska faen vara krönikör, debattör, ledarskribent och/eller åsiktsmaskin när det finns så in i bomben många ämnen att välja mellan att man inte hinner räkna upp dem alla ens innan deadline.

Eller så är det tvärtom.

Bara att välja och vraka liksom.

Eller så…äh, vi skippar det snacket så länge, tar det en annan gång, okej?

…BROBYGGARNA

Riktigt bra dokumentär om Sundsvallsbron av mittnyttingarna Anna-Karin Lund och Eva Harström, som följd brobygget, och byggjobbarna, i flera år.

Visad i söndags, finns på SVT Play. Missa inte!

…YOHIO

Nä, inte med i Melodifestivalen i år men till veckan, mitt i mellocirkushysterin, dyker han upp ändå som – skådespelare!

Yohio har alltså en av rollerna i SVT:s serie "Jordskott" som börjar nästa vecka. verkar lovande om man får tro SVT:s trailers.

..."DEN MORRONEN"

Thåströms har sedan några år nästan skapat en helt egen genre i gränslandet mellan industri, spoken world-poesi, ballader, singer/songwriter, punk och rock ’n' roll och nya plattan "Den morronen" – släppt i onsdags – har fått mestadels lysande kritik.

Märkligaste recensionen stod kanske SVT:s Per Sinding-Lasen för när han kallade Thåström för en oförlöst soulsångare.

Han framförde låten Kom med mig i Skavlan i SVT förra helgen men låter sig inte, som de flesta andra artister och musiker, intervjuas.

Utom den där omtvistade Youtube-intervjun med Jan Gradvall som, eh…just ja, det skulle vi ju ta en annan gång.

Då var det inget mer i dag.

Björn Brånfelt

Mer läsning

Annons