Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tidningslösa röda dagar – glöm det!

Annons

Förhoppnings vit, fridfull – och med ingredienser som värme och samvaro lunkar julhelgen på. Vissa firar på hemmaplan medan många åkt bort för att tillbringa julen med nära och kära.

Jag tillhör den senare kategorin. Just denna morgon sitter jag i en stuga långt bortom de sträckor ST:s tidningsbud kör varje morgon för att dela ut din tidning.

Och förresten kommer det ju ingen papperstidning alls i dag.

Ändå läser jag min papperstidning. Precis som vanligt. Fast i digital form.

E-tidningen – den exakta kopian av papperstidningen, fast levererad i digital form – låter sig inte hindras av geografi, halka eller röda dagar. Oavsett om du befinner dig hos mamma i Mora eller hos barnen i Borås så kan du läsa din ST precis som vanligt på morgonen.

E-tidningen i sig är inget unikt. De flesta traditionella tidningshus har tagit steget dit och utvecklat sina kanaler som gör att läsarna kan ta del av nyhetsförmedlingen på flera sätt i dag.

Men vi på ST är stolta över hur tidiga och framsynta vi var. E-tidningen har ingått i papperstidningsprenumerationen i flera år. Och det där med tidningslösa dagar är ett minne blott sedan ett och ett halvt år, då vi numer kommer ut årets alla dagar i och med den utökade satsningen på e-tidning.

Så trots att det inte kommer någon papperstidning i din brevlåda 25 och 26 december samt 1 och 6 januari så kan du läsa en ny och uppdaterad ST som du känner den – i din dator, surfplatta eller mobiltelefon, oavsett om du är hemma eller på semester.

Och vi i Sundsvallsregionen ligger långt framme i den läsningen. Uppemot en fjärdedel av hela vår prenumerantskara brukar läsa de unika e-tidningarna på dessa röda dagar.

Och över hälften av alla våra papperstidningsprenumeranter har numer aktiverat sitt digitala konto på ST.nu. Den ingår i prenumerationen redan – kostar alltså inget extra – och ger tillgång till ännu mer journalistik och andra erbjudanden. Bland annat de unika e-tidningarna men också exklusivt premiummaterial.

Som om du tröttnar på glögg och godis, skinka och syltor eller tv-repriser så lägg en minut eller två på att aktivera ditt digitala konto. Då kommer du kunna läsa din tidning hela jul- och nyårshelgerna även om det inte dimper ner nån i din brevlåda.

Mer läsning

Annons