Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tre till sjukhus efterkrock med lastbil

/
  • Personbilen hamnade i diket efter kollisionen med lastbilen som syns till vänster på bilden.

En kvinna och hennes två barnbarn fördes till sjukhus efter en kollision strax före nio på tisdagsmorgonen. Enligt de första rapporterna från polis på olycksplatsen var skadorna lindriga.

Annons
En lastbil kolliderade med en personbil när den skulle köra ut på E4 från en liten lokalväg strax söder om Myre Centrum på tisdagsförmiddagen. I personbilen färdades en kvinna och två barn.
Personbilen som körde i nordlig riktning på E4 hamnade efter kollisionen i diket. Efter det att den först passerat över den södergående vägbanan.
Barnen satt bra fastspända i barnstolar och verkar ha klarat sig bra. Kvinnan klagade på smärtor i nacken, säger polisassistent Jonas Holmström.
Samtliga i personbilen fördes i ambulans till Sundsvalls sjukhus för kontroll. Föraren av lastbilen klarade sig utan skador och båda bilarna fick plåtskador. Trafiken på E4 kunde på ett smidigt sätt ledas förbi olycksplatsen och på så sätt kunde trafikproblem och köer undvikas.
Enligt Patrik Kvick, yttre befäl på polisen i Sundsvall, kan olyckan eventuellt bero på att lastbilschauffören inte såg personbilen på grund av den döda vinkeln. På olycksplatsen var det goda väderleksförhållanden och bra sikt rådde.

Mer läsning

Annons