Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Två till sjukhus efter singelolycka

/
  • Bilen har troligen gått in i två träd nedanför Böle skola. Två personer fick föras till sjukhus och vårdas på intensivvårdsavdelningen.

Tre personer skadades varav en allvarligt vid en singelolycka efter Södra Fagerviksvägen. Olyckan inträffade nedanför Böle skola mellan Tallnäs och Fagervik.

Annons
Det var vid 05.00-tiden som föraren tappade kontrollen på bilen som körde av vägen och in i ett par träd. I bilen satt tre personer.
De två som satt fram i bilen fick föras till Sundsvalls sjukhus. När räddningspersonal kom till olycksplatsen låg båda utanför bilen.
En 17-årig kvinna vårdas för smärtor i bröstkorgen och skador i nacken. Tillståndet för henne betraktas som allvarligt.
Den 17-årige mannen som satt bredvid vårdas också på intensivvårdsavdelningen och skadorna bedöms som måttliga.
I baksätet satt en 23-årig Timråbo. Han minns väldigt lite från själva olyckan. Allt han kommer ihåg är att han satt fastspänd i baksätet när bilen fick sladd. Nästa minnesbild kommer när han är utanför bilen efter olyckan.
Bilen var på väg i nordlig riktning mot golfbanan. Efter sladden har föraren troligen tappat kontrollen och bilen har kört över i mötande körfil och sedan in i skogen. Vid själva olycksplatsen är det en svag högerkurva.

Mer läsning

Annons